Indemnizatia de Caldura in Regatul Unit

Alocația de încălzire din Marea Britanie, de asemenea, cunoscut sub numele de Plăți combustibil Iarna este o plată efectuată cu cele ale celor peste 60 de ani pentru a ajuta la acoperirea costurilor facturilor a crescut de încălzire care se confruntă în timpul lunilor de iarnă mai reci.

Atât de mulți oameni în vârstă sunt reticenti in a folosi încălzire lor, chiar și pe cele mai reci de zile, din cauza prețurilor foarte mari de energie interne. Unele toamna grav bolnav, sau mai rău, nu supraviețuiesc frigul deloc. Plățile Indemnizație de încălzire sunt o modalitate de a reduce această problemă.

Plățile sunt complet scutite de taxe și variază între 100 și 300, în funcție de circumstanțele personale. Plățile sunt făcute direct în contul beneficiarului, de obicei, la un moment dat între lunile noiembrie și decembrie. Plățile sunt plătite întotdeauna înainte de vacanța de Crăciun.

poza-15

Plățile sunt, de asemenea, plătite, de obicei în mod automat, cu toate acestea, dacă credeți că sunteți eligibil și nu ați primit plata dvs., atunci va trebui să facă o cerere. Cea mai mare lucru despre alocația de încălzire este faptul că, dacă îl atribuie alte beneficii tale nu vor fi afectate, și veți pierde nimic din alte plăți tale.

Suma reală veti primi va fi tot depinde de circumstanțele particulare în timpul săptămânii de calificare. În acest an a săptămânii de calificare a fost 17 septembrie -23rd luna septembrie.

Plata combustibil de iarnă vor varia în funcție de circumstanțe personale, dacă locuiți cu cineva care este de asemenea, eligibile, în cazul în care locuiți cu cineva care nu este; tipul de prestații partenerul tau devine vor afecta, de asemenea, alocația. Odată ce ați face cerere veti primi o scrisoare care vă spune cât de mult va primi și data de plată de așteptat.

Poate că nu știți acest lucru, dar s-ar putea fi în continuare dreptul la plata de combustibil de iarna, chiar dacă nu mai locuiesc în Marea Britanie. Veți avea nevoie pentru a face o cerere pentru plata și ca formularele de cerere sunt diferite dacă locuiți în afara Regatului Unit, trebuie să spun persoana care solicita formularul de la, altfel veți primi documentele greșit și cererea dvs. este probabil să fie respinsă .

Dacă locuiți în afara Regatului Unit și nu sunt un cetățean britanic, atunci nu va fi eligibil pentru beneficiul. Trebuie să aveți o legătură reală în Marea Britanie pentru a fi luate în considerare pentru plata.

Tu nu vor fi eligibile pentru plățile de combustibil de iarna, chiar dacă îndeplinesc toate celelalte criterii, dacă în timpul săptămânii de calificare vă aflați în închisoare, a trăit într-o îngrijire la domiciliu și au fost în primire de anumite prestații.

Dacă ați fost în spital timp de 52 săptămâni care primesc tratament gratuit sau dacă sunteți un imigrant care nu s-au calificat la asistență DWP. Dacă nu sunteți sigur cu privire la persoana de contact eligibilitatea cel mai apropiat birou DWP, care va fi în măsură să ofere consiliere și asistență pentru cererea dumneavoastră. Orice modificare a circumstanțelor trebuie să fie, de asemenea, raportate ca acest lucru poate afecta orice pretenție a face.

Cererea dvs. alocație de încălzire este tratată prin Departamentul de Munca si Pensii, care vă va notifica dacă cererea dumneavoastră este respinsă, precizând motivele. Dacă sunteți mulțumit cu decizia lor ești liber să conteste decizia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *